Rolluiken zorgen voor een betere isolatie
van je woning, zowel naar warmte als geluid
rolluiken je energierekening: in de winter
houden ze de warmte beter binnen, in de zomer
houden ze je huis koel en heb je dus
geen nood aan een airconditioning.

TT bvba - Moleneindeweg 13 - 3520 Zonhoven - 0486 265 260 - info@ttbvba.be

In ons assortiment vind je zowel aluminium
ramen alsook ramen in PVC. Door onze samen-
werking met bekende merken als Schüco en
Reynaers kunnen we je de topkwaliteit
van onze ramen garanderen. Ook biedt TT bvba
voor elke budgetklasse een oplossing.

Ramen en deuren zijn het uithangbord van jouw woning. Daarom is de juiste keuze maken erg belangrijk. Graag nemen wij de tijd om jouw project te overlopen en je bij te staan met raad en advies.

Door onze samenwerking met bekende merken als Schüco en Reynaers kunnen we je de topkwaliteit van onze ramen garanderen. Ook bieden we voor elke budgetklasse een oplossing.

Niet alleen de kwaliteit van het product maar ook die van de plaatsing zijn belangrijk. Voor echte vakmannen ben je bij ons op het juiste adres.

Aluminium
Aluminium ramen en deuren staan voor duurzaamheid en stabiliteit. Heb je in je woning grote ramen of deuren voorzien? Dan is aluminium hiervoor de beste oplossing. Aluminium vraagt weinig tot geen onderhoud en is beschikbaar in zowat alle kleuren, maten en vormen.

PVC
Ramen en deuren in PVC bieden uitstekende isolatiewaarden. PVC is verkrijgbaar in een enorme waaier van kleuren en vormen: van strakke aluminium-look tot structuren die niet te onderscheiden zijn van hout. Perfect voor renovaties.